Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
    Купих машинка за косене.Малко ремонт,гааааааааааааааааааааааааааааз из градината и сичката трева леж!Голям кеф.
    Мали-и-и-и-и-и-и, честита да ти е!!! Със здраве да си я яздиш! Кога ще ми дадеш едно кръгче?
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Когат каеш.Малко смешна ма6инката ама за 80 евро толкоз и свърши страхотна работа.Повредена каза човека за тва толкоз евтина.Запушил се бе6е карбуратора
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Когат каеш.Малко смешна ма6инката ама за 80 евро толкоз и свърши страхотна работа.Повредена каза човека за тва толкоз евтина.Запушил се бе6е карбуратора
        Бате, гледам има спортно окачване. Остава да накичиме спойлерите, праговете, крилото и детелинката....
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Бате, гледам има спортно окачване. Остава да накичиме спойлерите, праговете, крилото и детелинката....
          ти гоуф ли искаш да правиш,че ще я кичите бре?

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
            ти гоуф ли искаш да правиш,че ще я кичите бре?
            Как дойде бате! Има много мегдан за тунинг...
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              Как дойде бате! Има много мегдан за тунинг...
              ще намера табелка ГТИ,ако искате и надпис 16в...

Comment

• Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
                Днес си бях оставил телефона вкъщи да се зарежда.Пребирам се от работа гледам тел.го няма,а то какво се оказва, моя пич(сина ми) го е взел да си играе с него в детската градина.Съответно телефона вече го няма.Амин.

Comment

Купих машинка за косене.
                  И аз си зех, ама от тия дето се държат в ръка, и са с корда - двутактова, нисък разход, не пуши, добро окачване, в ниските нещо ми глъхне докато е студена, ама сега мисля да я чипосам, 100 октана и глей кво става......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Имам и мотор резервен 8 коня 2V (сега е с 5 2V)!Него мисла да чипосам.Ш сложа гумите от бъгито и тогаз ш чакам предложения за калници,споилери,крила,елерони,стъбилизатори...... ..
                    Last edited by 164 td; d.m.y г., 20:41.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• [quote=ФЕРАРИСТ;484501]И аз си зех, ама от тия дето се държат в ръка, и са с корда - двутактова, нисък разход, не пуши, добро окачване, в ниските нещо ми глъхне докато е студена, ама сега мисля да я чипосам, 100 октана и глей кво става......[/qu
                      малко е тежичка тази ръчната

Comment

• Къде е това Zemst бре......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ligo4a Покажи съобщение
                          малко е тежичка тази ръчната
                          Аз съм жилав бре - като малък вдигах тежести.....

Comment

• На 15 км от Бруксел посока Антверпен.13 изход на магистралата Е19.

Comment

На 15 км от Бруксел посока Антверпен.13 изход на магистралата Е19.
                              На 29 тоя месец ще мина на 10 км от тебе.....ама ще е по малките часове, щото ще фана нощен ферибот от Дувър, и някъде към 3-4 сутринта ще щурмувам Белджъм......помня че съм го виждал на табели това, ама не можех да се сетя дали в Германия беше, а то в Белгия......Ко минавам някой път денем мое да свирна.....

Comment

• Обади се един ден предварително да паля барбекуто.

Comment

Working...
                                X