If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когат каеш.Малко смешна ма6инката ама за 80 евро толкоз и свърши страхотна работа.Повредена каза човека за тва толкоз евтина.Запушил се бе6е карбуратора
Когат каеш.Малко смешна ма6инката ама за 80 евро толкоз и свърши страхотна работа.Повредена каза човека за тва толкоз евтина.Запушил се бе6е карбуратора
Бате, гледам има спортно окачване. Остава да накичиме спойлерите, праговете, крилото и детелинката....
Днес си бях оставил телефона вкъщи да се зарежда.Пребирам се от работа гледам тел.го няма,а то какво се оказва, моя пич(сина ми) го е взел да си играе с него в детската градина.Съответно телефона вече го няма.Амин.
И аз си зех, ама от тия дето се държат в ръка, и са с корда - двутактова, нисък разход, не пуши, добро окачване, в ниските нещо ми глъхне докато е студена, ама сега мисля да я чипосам, 100 октана и глей кво става......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Имам и мотор резервен 8 коня 2V (сега е с 5 2V)!Него мисла да чипосам.Ш сложа гумите от бъгито и тогаз ш чакам предложения за калници,споилери,крила,елерони,стъбилизатори...... ..
[quote=ФЕРАРИСТ;484501]И аз си зех, ама от тия дето се държат в ръка, и са с корда - двутактова, нисък разход, не пуши, добро окачване, в ниските нещо ми глъхне докато е студена, ама сега мисля да я чипосам, 100 октана и глей кво става......[/qu
малко е тежичка тази ръчната
На 15 км от Бруксел посока Антверпен.13 изход на магистралата Е19.
На 29 тоя месец ще мина на 10 км от тебе.....ама ще е по малките часове, щото ще фана нощен ферибот от Дувър, и някъде към 3-4 сутринта ще щурмувам Белджъм......помня че съм го виждал на табели това, ама не можех да се сетя дали в Германия беше, а то в Белгия......Ко минавам някой път денем мое да свирна.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment